Bh-modellen | Abecita

Abecita heeft een bh voor alle gelegenheden. Eén bh is niet voldoende om de behoeften van een vrouw op verschillende tijdstippen te vervullen. We hebben alles van de basis-bh voor dagelijks gebruikt tot de meer exclusieve voor speciale gelegenheden. Veel met verschillende functies en diverse pasvormen. Hieronder ziet u onze modellen om gemakkelijk een model te vinden dat bij u en uw speciale gelegenheid past.

Tip! Als je niet zeker bent van uw maat, kunt u uw BH-maat eenvoudig uitrekenen met onze maattabel.

SOFT-BH
Een beha zonder beugels wordt een soft-bh, een zacht model genoemd. Deze bh geeft een natuurlijke vorm aan de borsten, en biedt een mooie steun zonder beugels. Vooral goed voor wie geen beugels wil voelen.

BH MET BEUGELS
BH met beugels biedt extra vorm en support voor het liften van de borsten. De beugel-bh is goed voor wie wat grotere borsten heeft, omdat de beugel de borsten scheidt en vormt. Hij vermindert ook de druk op uw rug.

T-SHIRT BH
Een BH zonder naden op de cup, en als een tweede huid rond de borsten zit. Voorgevormde BH is verkrijgbaar met en zonder beugel en biedt een natuurlijke vorm. Past goed onder een dunne of strakke top. Bovendien is hij extra comfortabel omdat hij geen naden of plooien heeft.

SPORT-BH
Een sport-BH moet stevig zijn en de buste op zijn plaats houden wanneer je springt en rent. De schouderbanden moeten aansluiten of elkaar kruisen, zodat ze tijdens de trainingssessie niet afglijden. Een goed materiaal dat ademt en vocht absorbeert, is ook een belangrijke functie.

PROTHESE-BH
Een zachte beha met een speciaal vak waar u een prothese of andere inleggen kunt stoppen. Vaak hoog uitgesneden voor een mooie bedekking en met goede steun omdat veel protheses zwaar zijn.

PARTY PUSH
BH met padding en licht push-effect en diep decolleté. De schouderbandjes kunnen verwijderd of gekruist worden zodat de BH kan worden gedragen onder kleding met een speciale snit.

VOEDINGS-BH
Een voedings-BH moet gemakkelijk te hanteren gespen aan de voorkant hebben, zodat het gemakkelijk is om bij de borsten te komen. De voedings-BH moet op zijn vroegst 6 weken voor de bevalling worden gepast en u moet een hand in de cup leggen voor de juiste maat. Het is belangrijk dat u een goede pasvorm en comfortabel materiaal vindt omdat de borsten zeer gevoelig zijn in deze periode.

NAADLOOS
De BH-Top is volledig naadloos, maar we hebben ook een uitvoering van kant. Beide modellen zijn one-size en hebben bijpassende slips, die ook naadloos of van kant zijn. Little Wonder is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren die elk seizoen worden aangepast.

Tip! Selecteer geen te kleine cups. Als de cups te klein zijn, loopt u het risico dat de borsten over de rand van de BH puilen. Vooral push-up, halve cups en balconette kunnen dat effect geven.