BH-gids, zo meet u om de juiste bh-maat te vinden | Abecita

1. MEET DE OMTREK ONDER DE BUSTE
Meet uw omtrek in cm net onder de buste. Het meetlint mag niet los zitten, laat het mooi aansluiten rond uw lichaam en houdt het behoorlijk strak vast. Het meetlint moet recht over de rug lopen. Als u een beugel-bh draagt, zorg er dan voor dat u onder de beugel meet.

2. MEET DE OMTREK OVER DE BUSTE
De maat over de buste heen, moet worden gemeten op het punt waar u borsten het volste zijn. Het meetlint moet recht over de rug lopen en zo los mogelijk zijn zonder naar beneden te zakken.

Tip!
Past de cup niet? Houd er rekening mee dat de cup groter wordt naarmate de omtrek toeneemt. Wanneer u omhoog gaat in omtrek, moet u mogelijk de grootte van de cup verkleinen.

DE PERFECTE PASVORM!
Als een BH niet goed past, voelt dat niet goed. De meest voorkomende fout is het gebruik van een te grote maat. Pas verschillende soorten BH's om erachter te komen welke de beste voor u is en comfortabel aanvoelt. Door je borsten goed te ondersteunen met goed passende BH, behouden ze langer hun elasticiteit en vorm. Een beha moet onder de buste aansluiten zodat het de onderrand van de bh is die ondersteunt en de buste draagt. Het middenstuk tussen de bh-cups en de beugels moet dicht op het lichaam liggen voor de beste support. Om de beste pasvorm te krijgen en de gehele buste te ondersteunen zonder dat ze kantelen, moet de cup glad liggen tegen de borst en deze omsluiten. De band moet recht onder uw borstkas lopen. Houd er rekening mee dat de hele bh uw borsten moet ondersteunen, niet de schouderbanden.


Hulp nodig bij het vinden van de juiste maat of het juiste model? Neem contact op met onze klantenservice dan helpen wij u graag!

E-mail: abecita@webshop.com Telefoon: +46 (0)33-237623
Maattabel bikini